Als je ieuw bent op Comenius College Nieuwerkerk kan je hier je gymkleding bestellen. Tijdens de introductiedag zal de kleding op school aanwezig zijn om te passen, zodat je verzekerd bent van de juiste maat!

Als je kiest voor gratis leveren op school zal de bestelling in de eerste/tweede week van het nieuwe schooljaar op school geleverd worden.

Comenius Nieuwerkerk Gymset Dames
De officiële gymset van het Comenius College Nieuwerkerk. Dit artikel bevat het logo van het Comeniu..
Comenius Nieuwerkerk Gymset Heren
Comenius Nieuwerkerk Gymshirt Dames